Често задавани въпроси

Кои сме ние и какъв опит имаме?

Ремодом ЕООД извършва цялостни и частнични довършителни работи и ремонти. В допълнение към това извършваме продажба, доставка и монтаж на ламинат, тапети и мокет.

Екипът ни се състои от колеги с над 15 години опит в строителните довършителни и ремонтни дейности. Портфолиото ни включва инвестиционни и частни проекти по Черноморието и София – хотели, къщи, апартаменти и офиси. Участвали сме активно в програмата по саниране в гр. Бургас. Работим с индивидуални клиенти и архитектурни студиа. Част от клиентите ни живеят постоянно в чужбина и ни доверяват цялостната организация, реализация и координация на всички дейности по ремонта или изграждането на техния дом. Имаме трайно изградени партньорски отношения с доставчици на материали, архитекти и производители на мебели.

Как работим?

Всеки проект изисква предварителен оглед, уточняване на дейностите, взимане на размери и изготвяне на крайна оферта с включени труд и материал. След постигната договореност, клиентът превежда аванс, с който стартира работата по проекта. При клиенти извън страната поддържаме постоянна връзка със снимков материал на процеса на работа.

Как протича ремонтът/довършителните работи?

Независмо дали става въпрос за ремонт на старо жилище или довършителни работи по ново жилище, първата стъпка е подготовката на обекта. Започваме с къртене и чистене (за стар апартамент), облепване на прозорци, врати и всички повърхности, които е необходимо да се запазят невредими. Следващите етапи включват изграждане на стени, подмяна или изграждане на ВиК и Ел инсталации, хидроизолация и полагане на фаянс и теракот в банята, боя (тапети) и подови настилки, монтаж на декоративни елементи. След приключване на ремонтните дейности обектът се почиства и предава в нормален вид.